DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Události roku 2018

 

                     Vítáme Vás na stránkách

chovatelské stanice

anglických kokršpanělů

 

TIFFANY  DIAMOND

 ----------------------------------------------------------

           UDÁLOSTI   ROKU   2018

 

              

 

---------------------------------------------------------

 

Neděle  2. 12. 2018  -  MVP Praha Letňany

Dnešní výstava byla premiérou pro naši malou Viky, která se moc hezky předvedla a ve třídě štěňat dostala ze dvou fenek od španělské paní rozhodčí VN1 !
Výstavní den byl velice dlouhý, protože jsme čekali ještě na závěrečné soutěže, kde se Viky zúčastnila mezi dalšími asi 20 štěňaty všech plemen výběru Best minor puppy.

Na výstavišti jsme se setkali s mnoha kokřími kamarády, sdělili si novinky, názory i postřehy, a s dobrou náladou, i když hodně utahaní, jsme se v deštivém počasí vrátili domů.
 

                       

 

 


 

 

10. 9. 2018    VIKY    

Naše kokří smečka se dnešním dnem rozrostla a dalšího člena - černou fenečku Leganzu Schönez alias VIKY z chovatelské stanice Zoji Schönigerové. Z této stanice je již, jak jméno naznačuje, i náš černý kluk Erik. wink

"Malá černá" Viky je zatím ještě kokří miminko, a tak vyčkáme, jaká fenečka z ní vyroste a jak bude dále prospívat. Přejeme jí, aby se jí u nás líbilo a hlavně, aby byla zdravá!!! heart

                      

                      

 

 

 

 

Srpen 2018 -   Meggie na prázdninách
Naše malá Megginka se k nám vrátila ne sice na trvalo, ale v období dovolené jejích majitelů. I tak to bylo příjemné desetidenní období. Naši dospěláci neměli s Meggie sebemenší problém, i náš psí vůdce smečky Erik přijal malou okamžitě a tak to zůstalo po celou dobu jejího pobytu u nás. laugh Také Meggie se u nás zabydlela velice rychle, jakoby ani od nás nikdy neodešla.
Užili jsme si procházky po lese, i když v tomto období byla dost nepříjemná vedra, běhání jen tak po dvoře a prohánění koček, také každodenní cestování se staronovou paničkou do jejího zaměstnání a výlet za kamarádkou do nedaleké vesnice. cheeky

Určitě to nebyla poslední návštěva a ani poslední pobyt Meggie v rodném pelechu. wink

 

         
        
        

 

 

 

14. 7. 2018    Sraz kokřích sourozenců         Hořice v Podkrkonoší

V co jsem nikdy nedoufala, se stalo skutečností! yes Vytrvalé a houževnaté Lucce - paničce Mikiho (Casio Blue Tiffany Diamond) se podařilo zorganizovat setkání sourozenců z našeho vrhu C (nar. 23. 11. 2016). laugh 
Po hledání vhodného místa i termínu, který by vyhovoval všem zúčastněným, se nakonec setkání uskutečnilo v sobotu 14. července v Hořicích v krásném parku plném zajímavých kamenných soch. Přijela Péťa s Jirkou a Barneym kissa také s Blackuškou kiss, Lucka s Mikim kiss, Petr s Marcelou a Candym kiss, Martina s Nickem kiss a moje maličkost (bez kokra). Bohužel se nedostavila Dana s Rexíkem z důvodu zdravotních potíží majitelky. Tak snad příště.
I přes velké vedro jsme si sraz užili, vzájemně se všichni seznámili, probrali jsme nejen problémy s výchovou, chováním a návyky chlupatých kluků, ale i veselé příhody a zážitky ze života s kokry. Nafotili jsme spoustu fotek, natočili videa a Lucka pak založila na FB skupinu speciálně jen majitele kokříků z vrhu C, kam se může dávat vše, co se nějak týká jejich života, potřeb, odkazy na různé stránky, atd. Už teď je tam spousta fotek a videa se srazu.
Na náměstí v Hořicích jsme si zašli na společný oběd, kde se jedlo, pilo (nealko!), debatovalo a také fotilo. laugh

Děkuji tímto Lucce za její nadšení a ochotu dát dohromady pět majitelů našich odchovanečků po mamince Sárince a maďarském tatínkovi Sorcery´s Christmas Knight (Döme).

           

         

                            

                              

                            

                      

 

 

Červen 2018 - naši malí lumpíci:     6 - 8 týdnů

     

               

       

19. 5. 2018    MVP Nord Bohemia Canis Litoměřice

Po delší pauze jsme vyrazili s Erikem na mezinárodní výstavu a udělali jsme dobře, protože nejen že se Erik hezky předvedl, ale dostali jsme od polské paní rozhodčí Anny Bogucké moc krásný posudek, CAC a res. CACIB !!!   Více v odkazu Výstavy 2018.  

 

 

1. 5. 2018    Narození štěňátek  -  vrh E    

Termín narození štěňátek vrhu E jsme očekávali s velkým napětím. Byl to třetí a vzhledem k věku i poslední vrh naší Dianky, tatínkem se stal náš černý kokr Erik.
Dianka nás napínala do poslední chvíle a večer na prvního máje porodila během necelé hodiny dvě krásná černá kokří miminka - chlapečka a holčičku! laugh
heart
Obě vážila stejně - 37 dkg !! yes 

                                   

 

 

 

 

 

7. 4. 2018    Návštěva Candyho

Na dnešní sobotní odpoledne jsme měli domluvenou návštěvu zlatého pejska z našeho třetího vrhu Candyho a jeho mladých majitelů Marcely a Petra. Nejdřív byl Candy trochu nedůvěřivý, protože u nás nebyl od loňského února, a tak již určitě nepoznával své rodné hnízdo. Všechno si nejdříve pořádně očichal, seznámil se s ostatními kokřími kamarády a za chvíli z něho spadly všechny obavy a ukázal se jako kamarádský, hravý a mazlivý kokřík!wink
Candy je velice chytrý a učenlivý pejsek, umí již spoustu povelů, ale také umí lumpačit - je to prostě správný kokršpaněl!!!

       

                     

 


 

 

30. 3. 2018   Narození štěňátek

Na Velký pátek se v Mýtě u Rokycan narodilo 7 krásných zlatých štěňátek po našem Artíkovi!
Maminkou je zlatá fena Béra z Dřínového Kopce  (Filistea ze Země Pipikel x Robin Hood z Vejminku
Štěňátkům i mamince přejeme hodně zdraví a hodné budoucí páníčky! heart
heart

      

 

 

VESELÉ  VELIKONOCE

                                  

             

Nový blok - dvojitým kliknutím zde, zahájíte úpravu bloku...